Bal pod maskama 2022.

Hrvatsko kulturno društvo Napredak Jajce organiziralo je na Pokladni utorak, 1. ožujka 2022., tradicionalni Bal pod maskama. I ove godine nije nedostajalo ideja za maske kao ni dobrog raspoloženja koje je trajalo cijelu večer.
U natjecateljskom dijelu Bala pod maskama predstavili su se grupe: NASA, ’80., vještice, Kubanske udavače, mačke, kockari, roboti, fra Ivan, lovac i policajac. Pored onih koju su predstavili svoje maske bilo je i onih koji su bili manje hrabri i nisu se predstavili te tako nisu ni sudjelovali u natjecateljskom dijelu.
Prvo mjesto osvojila je grupa NASA. Drugo mjesto bila je grupa ’80. Dok su vještice i Kubanske udavače podijelile treće mjesto.
Za dobro raspoloženje pobrinuli su se Mara i Goran.
HKD Napredak Jajce zahvaljuje svim grupama koje već duži niz godina sudjeluju na Balu pod maskama i bez koji ova manifestacija ne bi imala smisla.
Posebna zahvala ide i našim donatorima za tombolu, Turist 98, Bojanić d.o.o., zlatarna Bino, pekara Antunović, Brizić d.o.o., str Kivi, Pougarka d.o.o., str Ivana, Svemirko pub, Budeš d.o.o. FORCE MMI i Agencija Jajce.

Više fotografija na našoj fb stranici Hrvatsko kulturno društvo Napredak – podružnica Jajce

Podijelite na društvenim mrežama: