Bal pod maskama 2023.

Hrvatsko kulturno društvo Napredak Jajce organiziralo je u subotu 18. veljače 2023. tradicionalni Bal pod maskama. I ove godine nije nedostajalo ideja za maske. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se Mara i Goran.

U natjecateljskom dijelu Bala pod maskama predstavili su se grupe: Barbie, djeca cvijeća, plesna skupina “Mediguz”, vještice iz Eastwicka, maske iz Venecije, mame ŠČ. Pored onih koju su predstavili svoje maske bilo je i onih koji su bili manje hrabri i nisu se predstavili te tako nisu ni sudjelovali u natjecateljskom dijelu.

Prvo mjesto osvojila je grupa mame ŠČ. Drugo mjesto bila je grupa Barbie. Dok su treće mjesto osvojile predstavnice plesne skupine „Mrdiguz“.

HKD Napredak Jajce zahvaljuje svim grupama koje već duži niz godina sudjeluju na Balu pod maskama i bez koji ova manifestacija ne bi imala smisla.

Posebna zahvala ide i našim donatorima: Turist 98, Bojanić d.o.o., Pougarka d.o.o., Brizić d.o.o., FIS Pijavice, str Kivi, str Ivana, Budeš d.o.o. Bestdrive, FORCE MMI, ljekarna Betty, apartmani Libertas, cvjećara Agria, Economic Jajce i foto studio Orbi.

Više fotografija na našoj fb stranici Hrvatsko kulturno društvo Napredak – podružnica Jajce

Podijelite na društvenim mrežama: