12. redovna godišnja skupština HKD Napredak podružnica Jajce

Dana 12. veljače 2017. godine u hotelu „Turist98“ s početkom u 19 sati održana je 12. Redovna godišnja skupština Hrvatskog kulturnog društva Napredak, podružnica Jajce.

 

Na samom početku predsjednik Skupštine gospodin Radoslav Tokić predložio je osobe za radna tijela, koje su jednoglasno i prihvaćene. Kao i na svakoj skupštini do sada, predstavljeno je izvješće. Kroz predstavljanje narativnog izvješća od strane predsjenika Franje Leovca i financijskog od strane blagajnice Suzane Barić detaljno je razrađen rad društva kroz 2016. godinu. Istaknute su manifestacije HKD Napredak podružnica Jajce. Također je istaknuto i povećanje prihoda, ali i rashoda u odnosu na 2015. godinu. Povećanje prihoda i rashoda značilo je i bogatiji sadržaj manifestacija, kao i cjelokupno bolji rad samoga društva.

Od ostalih točaka dnevnog reda važno je spomenuti da je vršitelj dužnosti predsjednika Franjo Leovac kao jedini kandidat jednoglasno izabran na mjesto predsjednika HKD Napredak podružnica Jajce. Svakako treba spomenuti i razrješenje prof. Tomislave Ladan i Martine Jakešević iz funkcija Upravnog odbora, te imenovanje novih. Između četrdesetak prisutnih članova i simpatizera, od četiri prijedloga za Upravni odbor izabrani su Marina Saraf i Viki Ladan.

Same izmjene u Upravnom odboru rezultat su rada i ozbiljnosti Društva, gdje članovi zbog nekih drugih obaveza ne stižu obavljati preuzete dužnosti u Napretku pa moraju predati ostavku.

Druženje svih prisutnih članova nastavilo se u restoranu.

 

 

 

Podijelite na društvenim mrežama: