Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” Jajce opet se predstavilo jajačkoj publici

Dvadeset drugoga rujna 2017. godine u Domu kulture u Jajcu Napretkov zbor “Nikola Šop” pod vodstvom profesorice Katarine Ladan održao je drugi po redu samostalni koncert. Zbor se pred prepunom dvoranom publici predstavio s trinaest pjesama (tradicionalnih, duhovnih, ljubavnih, stranih i domaćih hitova…) Gosti koncerta bili su Napretkov Mandolinski sastav i band Undergraund.

Ispred Napretka i zbora “Nikola Šop” hvala još jednom sponzorima te svima koji su pomogli u organizaciji ovog glazbenoga događaja. Posebnu zahvalnost dugujemo poduzeću Komotin koje je osiguralo sredstva za uniforme za sve članice zbora te Decor studiju za predivno uređenu scenu.

Onima koji nisu bili nazočni, teško je riječima opisati ugođaj koji je vladao u jajačkoj kazališnoj dvorani tijekom cijeloga koncerta. Zbor i publiku glazba je spojila u jedno biće. Koncert je završio pjesmom kojom je i nazvan, Da sam ja netko.

 
Dragi ljubitelji glazbe, dragi Jajčani, hvala na dolasku, podršci i pohvalama… Naša radost je vaša radost…


Podsjećamo vas da se tradicionalno u mjesecu listopadu u našem gradu u organizaciji HKD-a “Napredak” Jajce održavaju Šopovi dani na Plivi…Pozivamo sve ljubitelje kulture da i ove godine uživaju u bogatom i raznovrsnom programu ove značajne manifestacije.

 

foto: Križanac Design

Podijelite na društvenim mrežama: