Nova web-stranica HKD Napredak podružnice Jajce

Danas, 25. rujna 2020. godine, u rad je službeno puštena nova, odnosno redizajnirana web-stranica HKD Napredak podružnica Jajce. Europskim standardima prilagođena internet platforma kreirana je s ciljem da se članovima, simpatizerima, ali i svim ostalim posjetiteljima na moderniji i jednostavniji način omogući pristup svim potrebnim informacijama o radu i djelovanju HKD Napredak podružnice Jajce.

Nova web-stranica je izrađena najsuvremenijim tehnologijama i za razliku od prethodne prilagođena svim uređajima. Cjelokupan sadržaj na stranici je ažuriran. I dalje se, između ostalog, mogu pronaći najznačajniji podaci o povijesti društva, kao i najnovije vijesti o aktivnostima Napretka u Jajcu.

Na internet stranici sekcija Pristupnica omogućava svim zainteresiranim koji zbog nedostatka vremena, života u drugom gradu ili iz nekog drugog razloga nisu u mogućnosti doći u prostorije Napretka (rodna kuća Nikole Šopa) i postati članom, to mogu uraditi online.

Putem linkova postavljenih na stranici korisnici mogu doći i do službenog YouTube kanala kao i do stranice na društvenoj mreži Facebook.

HKD Napredak svim posjetiteljima želi ugodno i korisno korištenje stranice.

Adresa web stranice HKD Napredak je  napredakjajce.ba .

 

HKD Napredak Jajce

 

Podijelite na društvenim mrežama: