POZIV ZA OVOGODIŠNJU LJETNU AKADEMIJU U BEČU

Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Glavna podružnica Beč u suradnji s Napretkom u domovini organizira 19. Ljetnu akademiju u Beču od od 6. do 26. kolovoza 2016. Akademiju mogu pohađati maturanti, studenti i postdiplomci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i okolnih zemalja.

Akademija u tri tjedna nudi raznovrstan, kvalitetan i intenzivan program i to učenje njemačkog jezika (4 školska sata dnevno, prijepodne od ponedjeljka do subote), organizirane posjete, razgledanja i upoznavanje najvažnijih znamenitosti Beča i Austrije –  kultura, povijest, znanost, gospodarstvo, obrazovanje, mediji, itd.

Ljetna akademija posebno je praktična za one koji studij žele nastaviti u Beču jer će dobro naučiti njemački i usput obaviti i druge stvari oko upisa i traženja smještaja, priopćili su organiozatori.

HKD Napredak Austrija, tj. njegov Fond za stipendiranje “Fra Ivan Frano Jukić” pruža polaznicima puni pansion u kvalitetnom studentskom hotelu u središtu Beča, kvalitetnu i pouzdanu organizaciju Akademije, zdravstveno osiguranje za vrijeme boravka u Beču, kartu za gradski prijevoz, ulaznice i vođenje za organizirane popodnevne i večernje programe.

Prijave traju do 23.04.2017.

Tko se može prijaviti?

Maturanti srednjih škola te redoviti i izvanredni studenti od 18 do 30 godina starosti koji žele naučiti i/ili unaprijediti svoje znanje njemačkog jezika te upoznati Beč i Austriju.

 Prijavni obrazac možete pronaći na web stranici www.napredak.at i facebook stranici HKD Napredak Austrija.

CIJENA AKADEMIJE: 800 € za članove HKD ˝Napredak˝ (članstvo mora biti duže od godinu dana) odnosno 1000 € za kandidate koji  nisu članovi HKD ˝Napredak˝

Organizator osigurava organizaciju prijevoza sudionika s polaskom iz Mostara, Sarajeva, Tuzle i Zagreba.

 

Ukupna vrijednost Akademije po polazniku iznosi 1.600 eura. Razliku cijene snosi organizator Fond „Jukić“ HKD Napredak Austrija.

Podijelite na društvenim mrežama: