POZIV ZA PRIJAVU NA 17. LJETNU AKADEMIJU U BEČU

HKD Napredak – Glavna podružnica Beč, u suradnji sa podružnicama u domovini, organizira 17. Ljetnu akademiju u Beču od 9. do 28. kolovoza 2015. godine. 

Akademija je namjenjena maturantima, studentima i posdiplomcima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i ostalih zemalja regije. 

Akademija u tri tjedna nudi svim polaznicima intenzivno učenje njemačkog jezika, četiri školska sata dnevno, a pored toga očekuje ih upoznavanje Austrije i Beča kroz povijest, kulturu, znanost, gospodarstvo, obrazovanje, medije i td. 

HKD Napredak Austrija, tj. Fond za stipendiranje “Fra Ivan Frano Jukić” pruža polaznicima puni pansion u kvalitetnim studentskim sobama u središtu Beča, kvalitetnu i pouzdanu organizaciju Akademije, zdravstveno osiguranje za vrijeme boravka u Beču, kartu za gradski prijevoz, ulaznice i vođenje za planirane posjete muzejima i ostalim znamenitostima. Akademiju je do sada pohađalo 450 studenata. 

Cijena Akademije iznosi 1.600 eura po polazniku. Članovi HKD Napredak plaćaju iznos od 800 eura, a razlilku subvencionira HKD Napredak – Fond “Fra Ivan Frano Jukić”. Pravo na popust imaju oni članovi Napretka koji su članovi više od godine dana. 

Svi zainteresirani se trebaju prijaviti na testiranje u neku od slijedećih podružnica u kojima će biti održano testiranje:

  • SARAJEVO u ponedjeljak 30.03.2015. u 15 sati u Kamernom teatru 55, (Titova 56). Prijava na email info@hkdnapredak.com ili broj telefona 033 213 768.
  • TUZLA u ponedjeljak 30.03.2015. u 15 sati u prostorijama HKD Napredak, Glavna podružnica Tuzla (Kazan Mahala 2/II). Prijava na email hkd.napredak.tz@bih.net.ba ili broj telefona 035 257 038.  
  • MOSTAR u utorak 31.03.2015. u 16:30 sati u prostorijama HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar (Hrvatski dom “Herceg Stjepan Kosača”). prijava na email info@hkdnapredak-mostar.com ili broj telefona 063 116 100
  • ZAGREB u petak 14.05.2015. u 17 sati u prostorijama HKD Napredak, Glavna podružnica Zagreb – Napretkov kulturni centar (Bogovićeva 1/I). Prijave na email napretkovkulturnicentar@hi.t-com.hr ili broj telefona 01 4813 156

Kao i svake godine i ove će biti testiranje znanja njemačkog jezika, a to je važan ali ne i jedini preduvjet. Uvažavat će se i aktivnost u Napretku i regionalna zastupljenost. 

Prijava na jednu od navedenih adresa, ovisno gdje želite ići na testiranje, treba sadržavati: ime i prezime kandidata, godinu i smijer studija, osobnu procjenu znanja njemačkog jezika (početnik, srednji, napredan), članstvo u Napretku (DA ili NE), namjeru studirati u Beču (DA ili NE).

Krajnji rok za prijavu je jedan dan prije testiranja. Za ostala pitanja i informacije možete posjetiti www.napredak.at ili kontaktirajte Glavnu podružnicu u Beču na office@napredak.at 

 

Podijelite na društvenim mrežama: