RTL-OV SHOW TRAŽI FARMERE I FARMERICE IZ JAJCA

RTL televizija i produkcijska kuća FrementleMedia Hrvatska kreću sa potragom kandidata za šestu sezonu emisije “LJUBAV JE NA SELU”. Trenutno su u potrazi za slobodnim farmerima i farmericama od 25 do 60 godina, koji se bave bilo kojom vrstom poljoprivredne djelatnosti, a koji bi sudjelovali u emisiji. 

U potrazi su za farmerima i farmericama s područja cijele Hrvatske, a posebno bi im bilo zanimljivo imati nekoga s područja Jajca. 

Ako bi bilo zainteresiranih s jajačkog područja, kandidati bi trebali imati svoje imanje, gospodarstvo, vinograd ili neki opg, te naravno biti zainteresirani za sudjelovanje u emisiji. 

“LJUBAV JE NA SELU” emitira se na RTL televiziji i s milijunskim gledateljstvom jedna je od najgledanijih emisija u regiji. S obzirom na toliku gledanost, emisija je odlična platforma za promociju, kako samih farmera, tako i kraja u kojem žive te poljoprivrednih djelatnosti kojima se bave. 

Za sve informacije o emisiji, ili eventualno prijave, možete dobiti na kontakt broj +385(0)91 7246 315 (Nina) ili na email: nina.memis@frementle.hr 

 

 

 

 

 

 

 

Podijelite na društvenim mrežama: