Mia Begović gostuje u Jajcu

Monodrama poznate hrvatske glumice Mie Begović „Sve što sam prešutjela“ bit će izvedena i u Jajcu.

Pred jajačkom publikom ova monodrama će biti izvedena u subotu, 2.lipnja 2018. godine, u 20 sati, u dvorani Doma kulture u Jajcu.

 

Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“.
Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.
“Sve što sam prešutjela” je odlična monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima. Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

 Cijena ulaza  5 KM.

HKD Napredak Jajce

Podijelite na društvenim mrežama: