VIDEO- TRADICIONALNI BOŽIĆNI KONCERT 2015.

Ukoliko niste imali priliku posjetiti TRADICIONALNI BOŽIĆNI KONCERT 2015. ili niste imali priliku ući u dvoranu Doma kulture u Jajcu, u nastavku Vam predstavljamo video istog.

{youtube}Eb3yfK2Yfnc{/youtube}

Podsjetimo se:

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnice Jajce u subotu 19. 12. 2015. godine održan je Tradicionalni božićni koncert u Domu kulture u Jajcu s početkom u 18 sati.

Gost koncerta bila je Sandra Bagarić, hrvatska operna pjevačica i glumica s bosanskohercegovačkim korijenima. Sandra je uz pratnju muža i pijanista Darke Domitrovića izvela devet pjesama čime je oduševila jajačku publiku. Nakon koncerta Sandra se družila s jajačanima na Božićnom sajmu.

 

Pored Sandre Bagarić nastupio je i Napretkov zbor Nikola Šop, Veliki crkveni zbor, zbor Frame Jajce te Limena glazba Jajce. Po završetku samostalnih pjesama Sandre Bagarić i zborova otpjevano je i nekoliko zajedničkih pjesama uz pratnju Limene glazbe.

Nakon koncerta druženje se nastavilo uz božićne pjesme, kuhano vino i čaj, roštilj i peciva kod Napretkovog božićnog drvca gdje se održao i božićni sajam. Na sajmu svoje proizvode i društva predstavili su Kućna radinost HKD Napretka Jajce, Frama Jajce, udruga Vjera i svjetlo s Framom Podmilačje, Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BIH Jajce, Udruga poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u domovinskom ratu te narodne nošnje. 

 

Podijelite na društvenim mrežama: